Ravintolan perustaminen voi tuntua yksinkertaiselta kakkupalalta, mutta jos katsot tarkemmin kulissien taakse, huomaat, että se on täysin erilainen idea. Jos aiot perustaa ravintolan, on useita asioita, jotka sinun on otettava huomioon, ja yksi niistä on sijainti. Alla on tärkeitä vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan ravintolasi sijainnin:
Houkutteleeko paikka liikennettä?
Ravintolaasi voidaan kutsua hyväksi vain, jos siellä on hyvä ihmisvirta. Siksi on logiikkaa päihittää valita paikka, jonka ohi kulkee kerrallaan suuri määrä ihmisiä. Joitakin hienoja paikkoja ovat toimistojen, korkeakoulujen ja sairaaloiden ympäristöt.
Tietävätkö ihmiset paikan?
Varmista, että ihmiset pääsevät helposti paikkaan, johon aiot perustaa yrityksen. Varmista myös, että ravintola on paikassa, joka ohikulkijan on helppo havaita. Tällä tavalla houkuttelet enemmän väkeä kuin yrityksesi muuten tekisi.
Varmista, että pysäköintitilaa on riittävästi
Olet ehkä tehnyt kaiken oikein valitessasi paikkaa ravintolallesi, mutta jos unohdat parkkipaikan, sinulta puuttuu yksi erittäin tärkeä tekijä. Tuntuu kamalalta, jos menetät asiakkaan vain siksi, että heidän autoilleen ei ole paikkaa. Jos tontti, jolle ravintolasi sijaitsee, on tilava, on mahdollista saada yksityinen pysäköintialue. Jos ei, varmista, että lähellä on pysäköintipalvelu. Tämä on tärkeää, jos ainoa käytettävissä oleva tila on katu.
Onko alue turvallinen?
Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on aloittaa yrityksesi vaarallisessa paikassa. Ei sinne kukaan tule! Ja ravintolasi perusturvallisuus on yhtä tärkeää. Tarkista sijainnin rikollisuus ennen yrityksen perustamista.